dimarts, 13 d’abril del 2010

Inarpa


Altra setmana més tenim els resultats de l'enquesta de la marxa de la setmana. Inarpa de Saül Gomez Soler ha sigut la guanyadora i ja la podem sentir al reproductor del blog. Com que ha vaig ficar un poc d'informació sobre Saül, passem a coneixer un poc més Inarpa:

Marxa cristiana, dedicada al Capità Cristià per la comparsa Cides d'Ontinyent a l'any 2009, Gonzalo Francés.
Cal destacar que l'obra ha estat guardonada amb el Primer Premi del 5é Concurs de Música Festera “Francisco Cerdà” d'Olleria, otorgant, a més, al músic ontinyentí el Premi Especial del Públic. La marxa va ser interpretada pel Gamell i La Colla d'Ontinyent a l'entrada acompanyant al capità cristià. Podem sentir com a base de l'obra el tema popular "Mareta" que es repetix en varios compassos al llarg de l'obra.

Aquesta setmana serà la última per a votar abans de festes de Sant Jordi, per lo que hi haurà de temps fins al dia 21 pel matí i hi hauran tan marxes mores, cristianes com pasdobles per a poder triar. La peça guanyadora ens acompanyarà durant les festes d'enguany. Sense més em despedisc animant a la gent a que vote i, si pot ser, ens acompanye en aquestes festes, on segur serà molt ben rebut.

P.D: Per primera volta es pot votar més d'una peça. Ademés, hi ha una nova enquesta per a saber quina filà és la que més seguix "Música fins Sant Jordi".

QUE SONE INARPA!!!

1 comentari:

desdelatrincheraequivocada ha dit...

Ximo:

Potser per edat, potser (també) per falta de coneixements informàtics, però el que és ben cert és que no se como es por oïr la música que hi penges.

Una abraçada