dilluns, 21 d’abril del 2008

Vitol al patró Sant Jordi


Ara sí que estem en la setmana gran de festes. Sant Jordi ha arrivat enguany carregat de sol i bon oratge i això es nota en les ganes que te la gent de passar-ho genial.
Aquesta setmana com podeu comprovar ha guanyat Templaris d'Albaida de Vicent Pérez (Coleto IV) amb un total de 11 vots i serà la marxa que sonara aquesta setmana al blog.

I vos estareu preguntant (els que no sigau de Banyeres...) qui és el xicon tan templat que esta aquesta setmana a l'entrada, no??? doncs es Sorro, dolçainer, amic i membre de Ressons i l'Aljub. Enguany és Capità per la filà d'estudiants i desfilarà el dimarts amb Templaris d'Albaida tocada pel Gamell i Ressons, realment serà espectacular. La veritat es que enguany tots els membres de Ressons estem disfrutant de la capitania de Sorro, ja que ens sentim participes i em pogut compartir amb ell molt bones experiencies.
Espere que tant Sorro, com Colorao, Lorena i Buxi disfruten a tope d'aquestes festes, i... si l'oratge no canvia pareix que les tindrem molt bones.

Molt bones festes a tots i.. els que vinguen d'altres pobles que es deixen els paraigües en casa.

5 comentaris:

Ximo Albero ha dit...

Buaaaaa el paje de los reyes magos de Oriente....me pido una lapizera, una guitarra para la tuna, una cuchara y un tenedor y una pluma, jejejeje

Anònim ha dit...

Rafa cabró!!! lo de dalt ho ha escrit Rafelitoooo! el califa cabró este...

Víctor ha dit...

Això dels altres pobles anava per algun poble en concret?

Pero amb el canvi climàtic ja se sap que a Banyeres ja no plou...aixi que podeu estar sempre tranquils!

Anònim ha dit...

Clar, aixo segur que anava per als putos cardaors. Enguany vos podriem haver deixat un poc de sol, que al final feia inclús massa. Juaaaas!

Anònim ha dit...

Visca el capitá!
I vitol al patro Sant Blai!