dimecres, 24 de setembre del 2008

Vuelta al cole

Ja és 24 de setembre, ja 2 dies que vam tornar a la facultat, cosa que diu que teoricament ja em carregat les piles per a poder afrontar tot el curs que ens espera. Ha sigut un estiu genial, Port Aventura, Cirque du Soleil, excursionetes per la Serra... han fet que aquest estiu haja sigut memorable.
I com no els bolos, Ibi, Xixona, Ontinyent, Paterna, Catarroja, Sedaví, Bocairent, Altea, Benissa, Alboraia, Almenara, Massanassa, Cocentaina i un llarg etc, realment pense que em recarregat prou les piles.

Enguany hi han novetats al curs, i es que donaré classes de dolçaina en l'Unió Musical l'Eliana, Junta Central Fallera (enguany es el 4t any) i l'Aljub de Bocairent, així que si voleu ensenyarvos a tocarla... ja sabeu alguns llocs on poder anar.

En l'apartat musical vos fique una peça que la gent ha descubert en aquestes festes de la Reliquia i les passades de Sant Jordi, La Batalla de Inglaterra.
Tot el mon està que no "caga" amb la cançoneta.. doncs be, per a que pugau sentirla i recordar aquestos moments de festes vos la fique a l'apartat musical.

EL VIDEO DE LA SETMANA


Ja veig que no soc l'únic que li te agonia al Reggeton.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que viva el Reqqeson'........Ximet, xe quin fixaje

Tuboskape AMUNT!! ;P