dilluns, 6 d’abril del 2009

Socarrats i tramussers - Jaime Fco. Ripoll


Aquesta setmana es una setmana molt especial, ahir va ser el concert de Rams que organitza la filà de Moros Vells junt a la S.M. de Banyeres, això vol dir que queda una setmana per al diumenge de Glòria, plantar la bandera i començar el previo de festes com Deu mana. Socarrats i tramussers, interpretat per la Filarmónica Alteanense, ens acompanyarà aquesta setmana, un pasdoble realment emotiu i amb un trio potent que fa que t'alçes de la cadira i et fiques a desfilar per l'habitació (tingau precaució de que ningú vos veja, poden pensar que no esteu be del tot). Estic indagant per a saber algo més del pasdoble, com a qui va dedicat, però encara estic a l'espera de que m'arrive la informació.

L'enquesta d'aquesta setmana vol triar una marxa mora per a la setmana que ve. Com podeu observar es una enquesta amb un alt nivell i que pense que no es resoldrà fins l'últim moment.

No podia finalitzar l'entrada d'aquesta setmana sense donarli l'enhorabona al gran músic, genial amic i grandissima persona com es David Arroyo i Català, un dels membres fundadors de "Ressons", membre de la Armònica Alcoiana, La Cordeta... i sobretot un alcoià com la copa d'un pí. Dissabte va ser la seua boda, una gran boda per cert, en la que va contraure matrimoni amb Soraya, també una gran persona com ell i que... segur que va a ferlo tan feliç com ell la farà a ella. Ara disfruteu i... mireu que guapos estaveu el dissabte!!!



Mentres, disfruteu de Socarrats i tramussers i no s'oblideu de votar!!