dimecres, 19 de desembre del 2007

Qui serà el pròxim?


Com sempre els vertaders culpàbles mai tenen culpa de res i es fixen en altres blancs per a llevarse la pressió. Ara li ha tocat el torn a dos dels nostres capitans, i a un dels més veterant de la plantilla junt a ells dos. Ells son Albelda, Cañizares i Angulo. El cas de Cañizares el comprenc perquè te 38 anys i la seua carrera està finalitzant, el cas d'Angulo també perque és cert que es polivalent, però no destaca en cap demarcació i fa molt poc, però el que realment no entenc es el cas Albelda. El de la Pobla Llarga es un dels pocs valencians que queden en l'equip i mai se li ha pogut negar la seua professionalitat. Es indignant que un entrenaor que porta un mes vullga prescindir de jugaors com si estaguerem sobrats, sabent que els que els sustituiran seran prou pijors, vos ho asegure. Mentres, el senyor Soler continua malalt i sense apareixer en públic, i el senyor Miguel Angel Ruiz (sí, aquell home que va fer baixar al Atleti a 2n) fent com si sabera de que va la cosa.

Huí fique un video per a rendirli un xicotet homenatge al nostre capità... estandart... sempre David Albelda!!



Esperem que Albelda se'n vaja cedit i puga tornar en estiu per a canviar la opinió de l'entrenaor.
Lo pijor de tot açò es que jugaors com Villa ja estan mosques per tot el que està passant i un diari esportiu de primer nivell ja afirma que "la crisis del Valencia puede provocar que algún jugador de primer nivel como David Villa se replantee su futuro en el club 'ché', como dijo su representante hoy...", increible.

AMUNT VALENCIA!!

2 comentaris:

El Patriota ha dit...

Hola Ximo, acabe de veure el teu missatge al blog del Salse05. Ja et ficarem un enllaç. He entrat al teu altre blog, però ma ixit un avis sobre un virus o un spyware, potser es pot deure al contador que tens al blog o alguna cosa que tens, nose....

Anònim ha dit...

YE XIMET!!

Que ya tem ficat un enllaç en el nostre blog.
Desigarte tan per la meua part, com per la del Banyeres Juvenil un bon nadal y un felic 2008.
Estem pensan en fichar a Albelda y a Cañete per a lequip.
Bueno ya xarrem maquina. Adew.