dijous, 20 de desembre del 2007

Paul Potts

Huí realment no sabia que ficar, pot ser deuria d'haver ficat ara l'entrada de la loteria, però com ja la vaig ficar i sincerament passe de parlar de futbol perque em fique nervioset... vaig a ficar el video de Paul Potts.



I qui és Paul?

Potts es un anglés de 37 anys que es va fer famós per guanyar el concurs Britain's Got Talent, encara que en el casting ja va deixar flipats als membres del jurat i a tot el públic en general. Es dedicava a la venda de telèfons mòbils i gracies al concurs s'ha convertit en un fenomen de mases de la nit al dia. Es defineix com una persona molt introvertida, ja que des de menut el maltractaven els companys per ser pobre. Als 14 anys, quan anava a l'escola a cantar amb el cor va colisionar amb un andami i es va trencat els dents, cosa que li va deixar una sonrisa diferent.
Cert és que no era la primera volta que cantava, de xicotet cantava en el cor de l'esglesia, després va fer de soprano en algunes representacions i va asistir a cursos d'opera, un d'ells amb Pavarotti.
Ja en 2007 Paul va trovar la plantilla d'inscripció per al programa per internet. Va estar pensant si enviarla o no i finalment ho va decidir a cara o creu, “Si salía cara me inscribía, si salía cruz no lo hacía. ¡Gracias a Dios que salió cara!” afirma Potts. Gràcies al concurs Paul ha guanyat £100,000, un contrat amb una discogràfica i ha tingut el honor de participar en el programa del Royal Variety Performance(un prestigiós event musical i artístic al que assisteix la Reina d'Anglaterra).

Jo sincerament des d'un primer moment vaig pensar que era tongo, que tenia estudis superiors o algo perque es extraordinari i eixa veu no es te així com així, però... supose que si haguera sigut tongo ja s'hauria sabut no?