dilluns, 18 de febrer de 2008

Templaris d'Albaida


Bé, huí començem una nova setmana i amb ella una nova marxa. La guanyadora segons el resultat de l'enquesta a sigut Templaris d'Albaida, de Vicent Pérez i Esteban, conegut per tots com Coleto IV. Cal dir que ha estat fins l'últim moment disputant-se el primer lloc junt a Creu d'Arsuf de Jose Rafael.

La marxa va ser feta per Coleto quan ell va ser capità dels Templaris d'Albaida a l'any 2005. Em pariex una canya que ell mateixa puguera ferse una peça a la seua mida i per eixe motiu pense que és molt especial. La interpreta el Gamell d'Albaida, banda on toca Coleto i que actualment dirigix Saül Gómez Soler, un bandon en tota regla.

Estigau atents enguany a l'entrà de Banyeres de Mariola perque podreu escoltar aquesta marxa en directe tocada pel Gamell i Ressons.

Ací vos deixe amb un video del certamen d'Oliva en el que el Gamell interpretava Templaris.La setmana que ve és el torn dels pasdobles, ja podeu votarlos a l'enquesta d'aquesta setmana, aquestos son:

· Yakka - Jose Rafael Pascual Vilaplana
· Athênaeum - Enrique Alborch
· Patricio Barceló - Ramón Garcia i Soler
· Julio Pastor - Amando Blanquer

Un abraaaaç!

3 comentaris:

Cèsar ha dit...

Possiblement siga una de les millors Marxes Cristianes. En quina filà de Banyeres la tocaran??

Anònim ha dit...

toquen amb els capitans dels estudiants

Anònim ha dit...

Ieee Ximo! Enhorabona per la pàgina, està molt guapa...està de puta mare que poses un link per escoltar-la, ja que almenys pots enterar-te del que estàs comentant.

Com et dia, enhorabona

(ahhh, la marxa, se´n ix!!!!)