dilluns, 10 de març del 2008

Signum

Aquesta setmana és el torn de Signum, una marxa cristiana molt nova i molt especial. Dic que és molt especial per varios motius ja que Saül li la va fer a Ricardo per a la seua alferecia amb els Alcodianos al 2007.

Els 2 protagonistes son molt bons amics, Ricardo ademés és dolçainer i membre de La Degollà d'Alcoi i fet d'això és que els amics dolçainers de Ricardo vam colaborar musicalment tot el que vam poder. Vam estar tocant Draps Bruts amb el ballet de Carmina Nadal el dia de l'entrà, vam anar a tocar a l'estrena i gravació de les peses al teatre dels Salesians d'Alcoi i jo personalment vaig estar gravant Sagittarie en Aielo, per tot açò va ser un any molt especial.

La marxa va ser estrenada al Teatre dels Salesians d'Alcoi per la banda de Penaguila juntament amb Zaphirus i la resta d'obres fetes per a l'alferecia, encara que la que sona ací no l'estrena, sino el concert ferter que va fer l'Ateneu de Cocentaina aquest estiu passat.
Ací teniu un video super emocionant del resum de l'alferecia de Ricardo, no se n'aneu sense vore'l perque és una pasada. Enhorabona a tant a Ricardo com a Anabel per aquest any tan especial en el que d'una forma o altra ens han fet partícipes a tots.



I ací una foto nostra en el concert estrenant Sagittarie, dirigits per Saül Gómez Soler.


He de dir que aquesta setmana ha sigut prou descarada la victoria de Signum ja que ha lograt 16 vots front als 11 que ha conseguit Creu d'Arsuf. Encara que si voleu sentir Creu d'Arsuf podeu ferho aquest diumenge 15 al concert de música festera que es fa al maset dels Moros Vells, on interpretarem tant Creu d'Arsuf com l'estrena Starracos de Carlos Pellicer.