dilluns, 14 d’abril del 2008

Als Llaneros Dianers

Aquesta setmana, la setmana d'abans de festes es el torn del pasdoble, i en aquest cas ha sigut Als Llaneros Dianers del mestre Mullor Grau el que sonarà aqueste setmana. Aquest pasdoble ha obtingut un total de 12 vots, front als 5 de Julio Pastor del mestre Blanquer i als 2 vots de Imatges, gran pasdoble de P.Joaquín Francés.
Per a finalitzar el cicle "Música fins Sant Jordi" he decidit ficar en l'enquesta les marxes i pasdobles que han guanyat i que ja em pogut sentir, d'aquesta manera podem tindrer una valoració més objetiva del nostre vot i podrem sentirla en la setmana gran (realment tindrem poc de temps per a sentirla).

Als Llaneros Dianers és un pasdoble compossat en estiu de l'any 1983. Aquest mateix any va ser guanyador del 2n premi al Festival de Música Festera d'Alcoi. Està dedicat a la Filà Llana d'Alcoi, la qual arranca la diana del dia gran alcoià amb aquest pasdoble. L'obra es caracteritza per la frescura, serietat i sobrietat que es requereix per a aquest acte.

No es pergau la diana d'enguany, perque apart dels números tan treballats que fan algunes filaes.. els moros nous, al tindrer pas moro i no poder "impactar" tant a la gent amb les variacions, volem destacar per la elegancia i qüalitat de la música, per eixe motiu enguany eixirem amb "Als Llaneros Dianers".