dimecres, 18 de març del 2009

Gaudium! - Ramon Garcia i Soler


Ja estem en la setmana fallera, això vol dir que les festes de Sant Jordi les tenim cada volta més i més prop. Demane disculpes per no haver pogut actualitzar abans però estic molt liat tocant ara en falles i em resulta complicat tindre mig horeta per a poder actualitzar el bloc. Aquesta setmana li toca al pasdoble fernos gaudir de la bona música, i dic gaudir perque realment es un goig sentir el pasdoble que ha guanyat, Gaudium! un gran pasdoble del compositor d'Atzeneta d'Albaida Ramon Garcia i Soler. Aquest pasdoble li dona nom al disc "Ja Baixa l'Aranya vol.2" ja que es la peça amb la que comença aquest cd. Ramon li la va composar a la U.M. d'Albaida en 1998 amb motiu del seu 75é aniversari, un gran regal. La gravació que sentim al bloc pertany a la Societat Musical de Banyeres de Mariola ja que va ser l'encarregada de gravar per peçes de Ramon Garcia per a la seua Monografía.

Per a la setmana que ve trovem en l'enquesta marxes mores, he decidit ficar algunes marxes més escoltades per a que tot el mon puga coneixer les marxes de l'enquesta i... si les fique totes més o menys noves hi ha gent que vota sense saber el que vota.

Sense més... esperem els vots per a poder triar la marxa de la setmana que ve. Aquest cap de setmana contiuem amb entraetes en Banyeres, es el torn dels Pirates i els Jordians, disfruteu a tope!