dilluns, 29 de març del 2010

La Tata - Saül Gómez Soler

Ja podem sentir el primer pasdoble votat per la gent que entra en aquest blog, es tracta de La Tata, de l'amic ontinyentí Saül Gomez Soler. Estic a la espera de que em passe un poc d'informació de la peça, de moment únicament podem sentirla i esperar per a poder sentir el seu nou pasdoble que va estrenar el cap de setmana passat amb el Gamell d'Albaida.

Vos deixe un poc d'informació de Saül treta de la wikifestera.

Saúl Gómez Soler nació en Ontinyent en 1982, empezando sus estudios de Percusión en el Conservatorio elemental Josep Melcior Gomis, y continuando al Conservatorio Profesional d’Ontinyent, consiguiendo el título profesional de música con la calificación de “excelente” en todas las asignaturas. Continuó sus estudios en el Conservatorio Superior de Música Joaquin Rodrigo de València, acabando también con la calificación de excelente en todas las asignaturas.

Ha dirigido varias formaciones, como la Unió Musical d’Aielo de Malferit, los grupos de dolçaina “La Colla” y la “Xafigà”, el Nou Orfeó d’Ontinyent y la Agrupación Coral de Benidorm. Actualmente es director del Centro Musical Primitiva d’Albaida y del Ateneo Musical de Albalat de la Ribera. Fue seleccionado en 2007 para ser director asistente de la Orquesta Julius Sterm de Berlín en el estreno de la ópera del alicantino Ricardo Llorca titulada “Las horas vacias”. En el campo de la composición, ha escrito diferentes obras, tanto para banda o grupos instrumentales entre los que destacan el Ball dels Cavallets d’Ontinyent, El Himno del Ontinyent C.F., la música del Pregón de Fiestas de 2000 o marchas dedicadas a numerosos capitanes de las fiestas de Ontinyent y Alcoi. Su música ha sido utilizada también por la editorial Santillana para realizar unidades didácticas a sus libros de primaria, y ha formado parte, como jurado, en varios certámenes, entre otros méritos.


Cal afegir entre altres moltes coses que va ser el guanyador del premi Euterpe de Musica festera a l'any 2007 o que la Societat de Festers del Cristo de l'Agonia d'Ontinyent el va triar a l'any 2008 per a dirigir Chimo.

Des d'ací li dessitge que continue amb tants èxits com fins ara, perque amb ells ens farà gaudir a tots de la seua maestria com a compositor.

Ja podeu votar la marxa mora que voleu sentir la propera setmana, que passeu tots un molt bon dia de glòria. Que sone La Tata!!!