diumenge, 20 de gener del 2008

Tots contra el CANON

Ja va sent hora d'actualizar. Últimament he estat un poc liat i huí aprofite per a descansar un poc i actualitze amb un problema que ens afecta a tots, encara que no ens donem massa compter.
Vaig a parlar un poc del problema del canon dígital, un impost indirect que se'ns impossa i fa que un gran nombre d'articles dígital tinguen un preu molt superior del que tenen a la resta de països europeus. Eixe impost fa tingam que pagar per exemple 1'5€ més a l'hora de comprar un telèfon mòbil.. i pense jo.. si mon pare compra un telèfon mòbil per qué ha de pagar eixe impost si no sap ni ficarli mp3?? per un dvd ens fan pagar 0'44€ d'impost.. i si jo vull gravar el video de la boda de la meua germana o gravar les fotos que vaig fer aquest estiu, per qué he de pagarli el xalet a Ramoncín?? res, ací fique els ingresos que tenen previstos amb les tases que s'han aplicat a partir de gener d'enguany.



La majoria de gent no sap que quan compren algo en Saturn, Media Markt, etc, estan pagant un gran porcentatge de Canon Digital.

Però podem fer algo??

Sí, si anem d'un en un a queixarnos al Congrés dels Diputats passarà com sempre, es riuran de nosaltres, ens pegaran una palmaeta a l'esquena i ale, a casa xiquet.
Però hi ha una plataforma que defensa els nostres interessos, actualment ja disposen de 1.968.286 firmes que van a fer arrivar al Congrés i que sí que poden fer algo per nosaltres.
Vos convide a que firmeu i ajudeu, encara que només siga una firma, realment es un granet més que pot fer rebaixen o inclús (encara que està complicat) que la lleven.



Espere que aquesta entrada vos servisca (si no ho sabieu ja), per a adonarvos de com estan les coses i com estan aprofitantse de nosaltres.

Vos convide a que firmeu i estigau al dia en www.todoscontraelcanon.es

I de pas vos anime a que firmeu a les entrades per a animar un poc açò!!!